+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Vineri, 11 Iulie 2014 09:46

simona vladica 2Pentru a te înhăma la o viață în care te dedici celor nevoiași trebuie să ai curaj întrucât drumul este plin de greutăți. Lector Univ. Dr. Simona Vlădica este cu siguranță un om curajos, care, după atâția ani de experiență, debordează de energie și entuziasm la fiecare proiect în care se implică. Astăzi, 11 Iulie 2014, echipa Sănătatea Media Group îi urează un călduros "La Mulți Ani!" lui Lector Univ. Dr. Simona Vlădica și îi mulțumește pentru motivarea și inspirația pe care le-o oferă de fiecare dată. 

“Sunt aplecată către oameni și știu că pot să ajut, să le fiu de folos cu toate acțiunile pe care le întreprind. Mă străduiesc să gândesc azi pentru mâine și știu că mâine cineva surâde sau zâmbește și datorită mie, motiv întemeiat pentru a mă simți cu adevărat împlinită și răsplătită.”, mărturisește Lector Univ. Dr. Simona Vlădica.

Nu puține au fost evenimentele pe care Simona Vlădica le-a conceput anul acesta, atât pentru profesioniștii din domeniul medical, cât și pentru pacienți. Problemele din sistemul sanitar românesc și din cel social nu sunt de neglijat, iar de cele mai multe ori soluțiile se conturează în momentul în care există comunicare între părți. Și pentru că Simona Vlădica știe foarte bine cât de importantă este comunicarea, în toate evenimentele realizate a pus accentul pe dezbatere cu scopul de a găsi rezolvări la problemele existente. 

În același timp, anul 2014 a fost unul plin de premiere pentru Lector Univ. Dr. Simona Vlădica, care s-a decis să-și dedice cunoștințele și expertiza și altor domenii. Aceasta a organizat în România Primul Curs Internațional De Arsuri La Copii “Burns In Children”. De asemenea, importanța psihologilor în procese a fost discutată în cadrul evenimentelor Lansarea Tabloului Experților Psihologi. Necesitatea utilizării expertizei psihologice în justiție! și Expertiza psihologică a copilului și familiei - o necesitate în procesul de divorț din Instanță. Pentru că fără istorie nu putem evolua și dezvolta sistemul medical, Lector Univ. Dr. Simona Vlădica a susținut istoria medicinei, prin implicarea în organizarea celui de-al VIII-lea Congres Naţional de  Istoria Medicinei şi a Farmaciei

Și nu în ultimul rând, trebuie să amintim despre Mediere - un domeniu în care Lector Univ. Dr. Simona Vlădica s-a angajat nu doar să profeseze, ci să producă și schimbări majore. Medierea are o imagine distorsionată în societatea românească și se află totuși încă la început de drum, motiv pentru care există numerose semne de întrebare. Simona Vlădica consideră că medierea este extrem de importantă și oferă numeroase beneficii societății românești. Astfel, a organizat Conferința “Bune Practici în Mediere – Impactul Deciziei Curții Constituționale asupra Medierii”, care a generat atât de multe aprecieri încât a motivat-o pe Lector Univ. Dr. Simona Vlădica să demareze organizarea mai multor evenimente despre Mediere la Tribunalul București, care să reunească mediatori, judecători și procurori din întreaga țară. Seria de evenimente va începe cu luna septembrie a acestui, mai multe informații urmând să fie anunțate curând.

Anul 2014, va fi încheiat cu un eveniment de mare anvergură, Gala Sănătății, care va reuni și premia în luna decembrie personalitățile lumii medicale. 

Lector Univ. Dr. Simona Vlădica se gândește mereu la viitor și la cum l-ar putea îmbunătății. Un element esențial pentru viitorul societății îl constituie educația, iar Simona Vlădica excelează la acest capitol prin introducerea unui sistem unic de materiale didactice video care vin în ajutorul studențiilor și nu numai. Explore Medicine TV este un program inedit, realizat împreună cu Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila", și susținut de către cei mai renumiți medici din România. În plus, în luna mai a acestui an platforma didactică Explore Medicine TV a primit premiul "Excellence Awards" în cadrul conferinței  internaționale "Next eHealth". De asemenea, Lector Univ. Dr. Simona Vlădica se ocupă și de partea de comunicare a Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila" București, fiind director la Divizia de Comunicare și PR a instituții. 

Încă o dată, echipa Sănătatea Media Group îi urează un călduros "La Mulți Ani"! lui Lector Univ. Dr. Simona Vlădica.

 

Citește și:

Mediator Dr. Simona Vladica: Medierea – Singura solutie rapida de rezolvare a cauzelor de malpraxis medical

comments

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romanieiexplore medicine tv

BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
Amorteala maini
SITEMAP