+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Luni, 07 Ianuarie 2013 14:08


sinescu spitalAstăzi sărbătorim Soborul Sfântului Ioan Botezatorul, zi în care îl cinstim pe cel care l-a botezat pe Iisus Hristos în Iordan. Totodată, astăzi, aproximativ 2 milionae de români își serbează ziua onomastică sau se simt binecuvântați pentru că poartă numele acestui sfânt. Printre ei se află și una dintre personalitățile medicale din România. Este vorba despre acad. Ioanel Sinescu, rectorul Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila" din București și șeful Clinicii de Chirurgie Urologică, Dializă şi Transplant Renal Fundeni, căruia îi urăm pe această cale la mulți ani!

Deși numele său nu are o poveste specială în spate, activitatea maestrului a făcut ca numele său să capete rezonanță națională și internațională. De aceea, când spui Ioanel Sinescu, spui peste 16 ore de muncă pe zi, mii de ore petrecute în sala de operații și zeci de mii de pacienți salvați, dar și o experiență științifică și academică ce însumează 11 articole științifice, peste 80 de articole publicate în reviste naționale și internaționale și peste 560 de studii şi lucrări ştiinţifice publicate la manifestări naționale și internaționale.

 

În ciuda faptului că viața agitată de la spital si de la universitate îi consumă cea mai mare parte din timp, dr. Sinescu își petrece timpul liber alături de cei dragi și odihnindu-se. Într-o zi ca aceasta, echipa Sănătatea Media Group, în special doamna director Simona Maria Vlădica, îi dorește domnului rector o după-amiază cât mai relaxantă și plăcută alături de cei iubiți, precum și multă sănătate! "Îmi manifest pe această cale toată aprecierea pe care o am față de personalitatea Ioanel Sinescu și îi doresc multă putere de muncă în continuare, așa cum a avut și pănă acum și fie ca viața domniei sale să fie mereu o imbinare a celor plăcute, folositoare și vitale. La mulți ani, domnule academician Ioanel Sinescu!", a declarat directorul general SMG pentru Explore Medicine TV.

Echipa Sănătatea Media Group

 

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP