+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Marţi, 30 Iulie 2013 08:33

umf-bucUniversitatea de Medicinǎ și Farmacie Carol Davila din București organizeazǎ ȋnscrierile pentru admiterea la doctorat ȋn perioada 16-23 septembrie 2013, iar proba scrisǎ pentru admiterea pe locurile finanțate prin granturi de studii de la buget urmeazǎ sǎ aibǎ loc pe data de 25 septembrie 2013.


Dosarul candidatului la doctorat trebuie sǎ conținǎ: cerere pentru ȋnscriere, fișǎ de ȋnscriere, copie legalizatǎ dupǎ certificatul de naștere, copie legalizatǎ dupǎ certificatul de cǎsǎtorie, copie legalizatǎ dupǎ diploma de  bacalaureat, diploma de absolvire a facultăţii şi copie legalizată dupǎ foaia matricolǎ, CV, lista lucrărilor ştiinţifice elaborate şi publicate, copie dupǎ buletin, certificat de competențe lingvistice și chitanța taxei de ȋnscriere.
Pentru certificatul de competență lingvistică candidații vor susține un test de limbǎ strǎinǎ în zilele 11, 12, 13, 16, 18 septembrie 2013 la Disciplina de Limbi Moderne a UMF „Carol Davila” Facultatea de Medicinǎ, iar candidatul va putea sǎ aleagǎ ȋntre limba engleză și limba francezǎ. Dacă candidatul a obţinut în ultimii doi ani calendaristici un certificat de competență lingvistică cu recunoaştere internațională (cu avizul Disciplinei de Limbi Moderne), atunci testul de limbă străină nu mai este necesar.
Pentru candidaţii înscriși la forma de doctorat pe locuri finanțate prin granturi de studii de la buget, proba va  fi alcǎtuitǎ din 10 subiecte din domeniul specialităţii conform tematicii aprobate, iar candidații vor avea la dispoziție douǎ ore. Tezele vor fi deschise la data de 26 septembrie 2013, iar contestaţiile se vor depune în prima oră după deschiderea tezelor şi se vor rezolva pe loc.
Nota minimă pentru validarea acestei probe este șapte, iar candidații vor fi declarați admiși la proba scrisă în ordinea descrescătoare a notelor obținute, în limita numărului de locuri alocate fiecărui conducător de doctorat. Candidații respinși la proba scrisă se pot înscrie la forma de doctorat cu taxă și vor participa la proba-interviu. Candidaţii admişi la proba scrisă, precum și candidaţii înscriși la forma de doctorat cu taxă vor susţine un interviu cu Comisiile de specialitate în perioada 27-30 septembrie 2013. Mai multe informații dar și bibliografia pentru obținerea certificatului de competență lingvistică gǎsiți pe pagina oficialǎ a UMF „Carol Davila” din București.


Autor: Lavinia Radu


Citește și:
Examenul de admitere la Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti s-a incheiat
Acad. Ioanel Sinescu: Concurenta la UMF Carol Davila, cea mai mare dupa 1989

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP