+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Marţi, 13 Decembrie 2016 13:23

AFIS DARUIESTEAndrei Gîrjob lansează astăzi cea de-a doua ediție a campaniei #daruiestemagie. Timp de o săptămână, sute de copii și adulți din medii defavorizate vor avea parte de show-uri de magie oferite de iluzionist. 

 

Cea de-a doua ediție a campaniei #daruiestemagie este o continuare firească a inițiativei lui Andrei Gîrjob. Anul trecut am lansat această campanie și am fost surprins cât de simplu și satisfăcător a fost să fac parte dintr-o zi obișnuită a acestor oameni pentru care viața este mai mult o luptă. O luptă cu sistemul, o luptă cu sănătatea sau chiar o luptă cu ei înșiși. Așa că, firește, voi continua și voi merge în locuri noi anul acesta și către oameni pe care vreau să îi ajut să uite, pentru un timp, de toate problemele lor, spune magicianul.

Prin campania #daruiestemagie, artistul și-a propus să arate publicului că gestul dăruirii poate fi inițiat de oricine. Dincolo de ajutorul financiar, sunt nenumărate feluri în care le putem fi de folos semenilor mai puțin norocoși decât noi. Cred în responsabilitate, precum și în responsabilizare, așa că vreau să demonstrez că fiecare dintre noi are ceva de oferit. Magia se trăiește împreună, continuă iluzionistul.

În prima zi a campaniei, Andrei Gîrjob va merge către oamenii fără adăpost de la Adăpostul Temporar de Noapte ODESA, deschis recent de asociația Carusel. Marți dimineață, copiii aflați în situații de risc care trăiesc în zonele de tip ghetou din cartierul Ferentari vor avea parte de o oră de zâmbete și râsete, cu ajutorul organizației Policy Center for Roma and Minorities. Seara, Asociația Studenților de la Matematică și Informatică organizează un spectacol caritabil pentru un caz social, unde Andrei Gîrjob va susține un show pe scenă.

Copiii defavorizați de la Școala 141, din Rahova, care beneficiază de programele educaționale Salvați Copiii, vor vedea miercuri, mulți pentru prima dată, un magician în carne și oase. Joi, iluzionistul va încerca sa readucă zâmbetele pe buzele pacienților cu diagnostic oncologic la Hospice Casa Speranței, iar vineri, la Casa Ioana, femei și copii care au fost victime ale abuzului și violenței domestice vor avea parte de o întâlnire magică.

Despre Andrei Gîrjob

Andrei Gîrjob practică magia close-up: efectele cu cărți de joc au loc în fața spectatorilor, fiind mult mai intense și mai autentice. Iluzionist stabilit în București, studiază card magic de 14 ani, fiind unul dintre reprezentanții de seamă în România. În 2012 s-a întos în țară, punând bazele nișei de restaurant magic. În ultimii patru ani, a fost un invitat constant al emisiunilor precum “Neața cu Răzvan și Dani, “La Măruță”, “iUmor”,Popescu și Flick” și “Răi, da buni”.

Pagina de Facebook Andrei Gîrjob

Roma Policy Center

Policy Center for Roma and Minorities este o organizație non-guvernamentală, non-profit, înființată în 2008, în Romania, care acționează în vederea soluționării problemelor legate de incluziunea socială a romilor și a celorlalte minorități etnice. Clubul de Educație Alternativă (CEA) este un spațiu deschis, sigur, creativ și inovator, creat de fundație pentru copiii aflați în situații de risc care trăiesc în zonele de tip ghetou din cartierul Ferentari, București.

Asociația Carusel

Carusel luptă pentru îmbunătățirea calității vieții persoanelor care provin din medii dezavantajate socio-economic și a tuturor celor care sunt la risc de îmbolnăvire, marginalizare și excluziune socială. Misiunea Asociației Carusel este crearea unui mediu social activ, proactiv și reactiv în vederea promovării și apărării drepturilor și libertăților omului.

Hospice Casa Speranței

Organizația neguvernamentală de caritate HOSPICE Casa Speranței a fost înființată în anul 1992, la Brașov, la inițiativa britanicului Graham Perolls. Fondatorul a introdus în România conceptul de îngrijire paliativă, după modelul fundațiilor umanitare din Marea Britanie. Îngrijirea paliativă oferită vizează îmbunătățirea calității vieții pacienților și familiilor acestora atunci când se confruntă cu problemele unei boli incurabile, prin îngrijire medicală pentru pacient, sprijin social și consiliere psiho-emoțională și spirituală pentru pacient și aparținători.

Casa Ioana

Organizație non-guvernamentală care se ocupă de victimele violenței domestice și familiile fără adăpost, cu sediul în București. Programul ACASĂ al Asociației Casa Ioana satisface nevoile specifice ale familiilor și persoanelor singure de-a lungul unei anumite perioade.

Salvați Copiii

Organizaţie neguvernamentală, de utilitate publică, non-profit care, din 1990 militeaza activ pentru drepturile copilului și protecția copilului în România. În primii 25 de ani, Salvați Copiii a inclus în programele sale 1.150.000 de copii.

 

Sursa: Andrei Girjob

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Pizza Sector 3
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP