+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Luni, 07 Martie 2016 15:56

ministerul sanatatiiMinistrul Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu, va participa marți, 8 martie, la inaugurarea “Unității de Asistență Materno-Fetală de Excelență” din cadrul Spitalului Clinic de Obstetrică și Ginecologie “Polizu” al Institutului Națonal pentru Sănătatea Mamei și Copilului “Alfred Rusescu” (IOMC).

 

Cu acest prilej, ministrul Sănătății va face cunoscute şi principalele priorităţi ale Programului ”Mama şi Copilul”, dar şi o serie de măsuri pentru dezvoltarea asistenţei medicale pediatrie si nou nascuti ce vor fi diseminate şi dezbătute la nivel național.

Acest proiect s-a realizat cu fonduri europene nerambursabile cu suportul Autoritatii Nationale de Cercetare Stiintifica si Inovare, Ministerul Fondurilor Europene, Ministerul Sanatatii si Familiei si sub Auspiciile Academiei Romane, Academiei de Stiinte Medicale, UMF "Carol Davila" si a Societatii de Obstetrica si Ginecologie din Romania.

 

Sursa: Biroul de Presa - Ministerul Sanatatii

 

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP