+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Joi, 06 Iunie 2013 08:50

prof-Eugen-Pascal-CiofuO valoare a medicinei romȃnești și un cadru didactic de o prestanțǎ deosebitǎ, prof.univ.dr. Eugen-Pascal Ciofu s-a stins din viațǎ.


Una dintre cele mai proeminente personalitǎți ale pediatriei moderne romȃnești și formator a generații ȋntregi de medici, prof. univ. dr. Eugen-Pascal Ciofu a ocupat funcția de decan al Facultǎții de Medicinǎ și prorector al UMF „Carol Davila” din București, ȋnsǎ ȋnainte de toate a fost un om care iubea copiii și care și-a dedicat viața vindecǎrii lor. Medic ȋn cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, prof. univ. dr. Eugen-Pascal Ciofu va rǎmȃne ȋn memoria pacienților sǎi și a tuturor oamenilor care l-au cunoscut un specialist de excepție care a iubit viața, care a practicat medicina cu abnegație și care ȋnainte de toate a știut sǎ fie om. Deși trecerea sa ȋn neființǎ lasǎ un gol imens, putem spera cǎ ȋn locul ȋn care a ajuns nu mai trebuie sǎ vindece suferința. Prof. univ. dr. Eugen-Pascal Ciofu va rǎmȃne mereu prezent ȋn inima celor ce l-au cunoscut, l-au apreciat și l-au iubit. Sǎnǎtatea Media Group oferǎ sincere condoleanțe familiei, ȋn aceste momente extrem de dificile.


Citește și:
Prof.dr. Valeriu Popescu, mentorul multor generatii de medici pediatrii, a trecut in nefiinta

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

focusrent.ro scoalaautovlad.ro/
BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii fiersicherestea.ro
SITEMAP