+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Luni, 19 August 2013 10:10

stireImola Judit Szakacs, o elevǎ eminentǎ din Sighișoara, are nevoie urgent de ajutorul nostru. Deși are doar 18 ani, tȃnǎra ȋndurǎ deja suferințe cât pentru 10 vieţi, dupǎ ce a fost diagnosticatǎ cu Sindronul Guillain Barre.


Problemele au apǎrut în luna martie a acestui an, când eleva a căzut pur şi simplu din picioare. Dupǎ săptămâni de investigaţii medicale, a venit şi diagnosticul: sindrom Guillain Barre. Pentru a ajunge ȋn Germania, de  unde a venit și o completare a diagnosticului, părinţii fetei au fost nevoiți sǎ ȋși vȃndǎ o garsonierǎ. Conform ultimului buletin de analize, Judit suferă de polineuropatie inflamatorie cronică de demielinizare, este suspectă de afecţiune hematologică la bază, litiază biliară şi scleroză renalǎ.
“Fetiţa noastră este în prezent la Clinica Universitară din Ulm. Este în investigaţii medicale, medicii de acolo ne-au spus care este primul diagnostic, însă în acest moment fata are nevoie de o plasmafereză. De asemenea, medicii din Germania fac în aceste zile analize la sânge şi sistemul osos, pentru a vederea care este exact tratamentul care trebuie aplicat. În acest moment avem nevoie urgentă de 10.000 de euro pentru continuarea analizelor medicale şi tratamentului. În urma acestor analize medicale se va stabili exact ce tip de tratament trebuie aplicat. Însă avem mare nevoie de cei 10.000 de euro pentru a putea merge mai departe cu analizele. Până acum am cheltuit 13.000 de euro, am vândut o garsonieră şi am terminat toate economiile noastre, iar în acest moment nu mai avem bani", mǎrturisește disperat Arpad Szakacs, tatăl fetei bolnave.
Sindromul Guillain Barre determină în final apariţia atoniei musculare, dispariţia reflexelor, pierderea capacităţii de a discrimina stimulii tactili, termici, dureroşi, apariţia paresteziilor localizate la nivelul braţelor, feţei, membrelor inferioare până la dezvoltarea parezelor şi chiar a paraliziilor fiind, ȋn același timp, cea mai frecventă cauza de apariţie a paraliziilor cu evoluţie rapidă.
Judit este o elevă eminentă a liceului "Mircea Eliade" din Sighişoara şi este unicul copil al familiei Szakacs. Cei care doresc sǎ ȋntindǎ o mȃnǎ de ajutor acestei tinerei de 18 ani care luptǎ cu toate puterile pentru viațǎ o pot face prin donații ȋn conturile urmǎtoare:
ÎN LEI: RO52BRDE270SV81949802700 deschis la BRD Sighişoara
ÎN EURO: COD SWIFT BRDE ROBU COD BIC BRDE ROBU XXX
Titularul ambelor conturi este Szakacs Arpad.


Citește și:
Coroblea Alina-Elena are nevoie de ajutorul nostru!
S-au strans primii bani pentru tratamentul lui Antonio, baietelul bolnav de leucemie acuta limfoblastica

comments

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romanieiexplore medicine tv

BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
Pizza sector 3
SITEMAP