+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Marţi, 11 Februarie 2014 12:14

medicHospice Casa Speranței Brașov angajeazǎ medic, iar cei interesați pot trimite CV-ul și scrisoarea de intenție pȃnǎ la data de 15 februarie pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .


“Constituie avantaj, dar nu este obligatoriu: atestatul ȋn ȋngrijiri paliative, specializare ȋn oncologie sau o altǎ specialitate clinicǎ, fluențǎ ȋn limba englezǎ (vorbit, scris), experiențǎ clinicǎ.”, spun reprezentanții Hospice Casa Speranței Brașov.
De asemenea, Centrul de Studii pentru Medicinǎ Paliativǎ Brașov va gǎzdui primul curs introductiv de ȋngrijiri paliative pentru asistenți medicali din acest an, ȋn perioada 17-19 februarie. Asistenții medicali se pot ȋnscrie completȃnd formularul de pe site, care apoi va fi trimis pe email la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau pe fax la 0268 474467. Taxa de participare se plǎtește ȋn prima zi de curs și este de 50 lei din care 15 lei sunt pentru diploma creditatǎ OAMGMAMR.  Cei care doresc sǎ urmeze acest curs trebuie sǎ se grǎbeascǎ ȋntrucȃt mai sunt doar 5 locuri disponibile.


Autor: Lavinia Radu


Citește și:
Program National de Ingrijiri Paliative, prezentat in premiera la Iasi
Un nou centru de ingrijiri paliative in Bucuresti, marca Hospice Casa Sperantei

comments

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romanieiexplore medicine tv

BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
Amorteala maini
SITEMAP