+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Vineri, 07 Decembrie 2012 15:38

ce mai_buna_sampanieȘerban Blebea, unul dintre cei mai populari antrenori personali al celui mai mare club de fitness din România, a câștigat locul I în cadrul Galei Sănătății, ediția a IV-a la categoria "Cea mai bună campanile de informare în domeniul sănătății" pentru programul „Let's jump".

 

Let's Jump este un program complet de sport şi nutriţie dedicat copiilor şi adolescenţilor, care a debutat pe data de 15 noiembrie 2012. Participanții au putut lua parte la antrenamente de grup sau personalizate pentru copii - prin joc, workshop-uri de nutriţie cu părinţii pentru dezvoltarea unei conduite alimentare sănătoase sau workshop-uri de cooking pentru corectarea obiceiulor de alimentaţie.

Diploma și medalia Galei Sănătății i-au fost oferite de Elisabeta Lipă, președintele Federației Române de Canotaj și una dintre personalitățile de marcă cu care România se mândrește. Aceasta a ținut să le adreseze câteva cuvinte invitaților, prin care să-și exprime emoția: "Mă uit în sală și văd numai somități ale medicinei românești și sincer vă spun că sunt foarte emoționată. Aveți o misiune nobilă. În mâinile dumneavostră stă sănătatea noastră. Ce poate fi mai frumos decât să-i spui unui medic mulțumesc pentru că ți-a salvat viața..."

Locurile II și III au fost câștigate de către conf. dr. Camelia Bogdǎnici pentru campania „Importanţa controlului oftalmologic precoce la copil pentru prevenirea abliopiei", respectiv de Direcţia Generale de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti pentru Campania „100% bărbat, 100% tată".

În decizia de acordare a premiului pentru "Cea mai bună campanie de informare publică în domeniul sănătăţii", s-au apreciat iniţiativa, importanţa şi impactul unei campanii derulate în scopul informării publice pe probleme de sănătate, precum și rolul de prevenţie sau promovare a unei conduite responsabile în faţa bolii.

Gala Sǎnǎtǎții este un eveniment organizat de Sǎnǎtatea Media Group și a avut ca partener oficial, la ediţia de anul acesta, Primǎria Sectorului 5 din București. Sponsorii celei de-a patra ediții a Galei Sǎnatații sunt: AstraZeneca, Roche, EGO Fashion, Sabion, House of Art, Hess Autoconcept, Beyu, Haute Beautik Parfumerie, Asociația "Arta nu mușcǎ" și fashion-designerul Carmen Emanuela Popa. Invitatul acestei ediții a fost Adina Buzatu care a ȋncȃntat sala printr-o prezentare de ținute vestimentare pentru bǎrbați. Sănătatea Media Group le mulțumește tuturor pentru implicarea în organizarea Galei Sănătății, ediția a IV-a.

Autor: Diana Tudor

Citește și:

Gala Sanatatii, editia a IV-a – un succes al elitei medicale romanesti

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

focusrent.ro scoalaautovlad.ro/
BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii fiersicherestea.ro
SITEMAP