+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Joi, 05 Decembrie 2013 12:15

UMF-clujFacultatea de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie "Iuliu Hațieganu" a fost premiatǎ cu diploma de recunoaștere a calității - „Label CIDMEF”, certificat de calitate și performanță care apreciază conformitatea procesului educațional cu normele CIDMEF.


Astfel, ca urmare a evaluǎrii din aprilie 2013, Facultatea de Medicină de la Cluj a primit  Diploma “Label CIDMEF”, fiind pentru prima dată cȃnd acest certificat de calitate a procesului educațional este acordat unei facultăți de medicină din centrul și sud-estul Europei. Din comisia de evaluare desemnată de Consiliul CIDMEF au fǎcut parte: prof. Tewfik Nawar - profesor emerit la Universitatea Sherbrooke, Canada, președinte al Consiliului de Evaluare al CIDMEF, prof. Jean-François Denef - fost prorector, coordonator de învățământ în Sectorul științe pentru sănătate, Université Catholique de Louvain, Belgia; prof. Jacques Barrier - coordonatorul Departamentului de Educație Medicală Continuă de la Universitatea din Nantes, Franța, președinte al Consiliului Pedagogic al CIDMEF; prof. Sahloul Essoussi - profesor și decan de onoare la Facultatea de Medicină din Sousse, Tunisia, vicepreședinte al Consiliului de evaluare CIDMEF; prof. Doina Azoicăi, Decan al Facultății de Medicină din cadrul Universității  "Gr. T. Popa" de la Iași.
CIDMEF (Conferința Internațională a Decanilor și a Facultăților de Medicină de Expresie Franceză) este o rețea instituțională a Agenției universitare a Francofoniei (AUF), care numără astăzi 140 de facultăți membre, din 40 de țări, de pe 4 continente.


Autor: Lavinia Radu


Citește și:
Discutii despre propunerile de reforma din sistemul medical, la UMF „Iuliu Hatieganu”
Premiera internationala: Implant personalizat de os zigomatic realizat cu succes

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

focusrent.ro scoalaautovlad.ro/
BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii fiersicherestea.ro
Sitemap