+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Marţi, 01 Octombrie 2013 14:22

umf-carol-davilaFacultatea de Farmacie din cadrul Universitǎții de Medicinǎ  și Farmacie “Carol Davila” ȋmpreunǎ cu Societatea Studenților ȋn Farmacie București vor organiza, pe data de 2 octombrie,  "Simpozionul aniversar dedicat ȋmplinirii a 90 de ani de la ȋnființarea Facultǎții de Farmacie din București", eveniment ce se va desfășura ȋn Aula Facultǎții de Farmacie, ȋncepȃnd cu ora 10:00.


Festivitatea  va ȋncepe cu mesajul decanului Facultății de Farmacie, prof. dr. Dumitru Lupuleasa,  dupǎ care invitații de onoare vor lua cuvȃntul. Printre aceștia ȋl amintim pe: rectorul UMF „Carol Davila”, acad. Ioanel Sinescu; președintele Senatului UMF „Carol Davila”, prof. univ. dr. Adrian Strainu-Cercel;  președintele Academiei de Științe Medicale, acad. Irinel Popescu; președintele Secției de Știinte Medicale a Academiei Romȃne, acad. Laurențiu Mircea Popescu; președintele Societǎții de Știinte Farmaceutice, prof. univ. dr. Constantin Mircioiu și nu ȋn ultimul rȃnd decanii Facultǎților de Farmacie din țarǎ.
Evenimentul va continua cu prezentarea numeroaselor realizǎri pe care Facultatea de Farmacie din București le-a ȋnfǎptuit de-a lungul timpului, subiect abordat de către conf. univ. dr. Cristina Elena Dinu-Pîrvu și conf. univ. dr. Doina Drǎgǎnescu, dar și cu prezentarea colecției muzeale de istorie a farmaciei de cǎtre conf. univ. dr. Valentina Soroceanu. Simpozionul aniversar dedicat ȋmplinirii a 90 de ani de la ȋnființarea Facultǎții de Farmacie din București se va ȋncheia cu o masǎ festivǎ la care vor participa toți cei prezenți la manifestare. Evenimentul se desfǎșoară sub egida Societǎții de Știinte Farmaceutice din Romȃnia și al Colegiului Farmaciștilor din Romȃnia.


Autor: Lavinia Radu


Citește și:
S-a dat startul anului universitar 2013-2014 in cadrul UMF Carol Davila
Mesajul rectorului acad. Ioanel Sinescu pentru studentii UMF Carol Davila

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP