+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Luni, 23 Septembrie 2013 09:47

umf-bucExamenul  suplimentar  de competențǎ  lingvisticǎ pentru limba engleză medicală şi franceză medicalǎ, ȋn urma cǎruia candidații vor primi un certificat necesar la ȋnscrierea la doctorat ȋn cadrul Universitǎții de Medicinǎ și Farmacie “Carol Davila”, va avea loc astǎzi.


Examenul va avea loc pe 23 septembrie, cu ȋncepere de la ora 11.00. Organizatorii sfǎtuiesc candidații sǎ se prezinte cu foi, cu legitimaţia de serviciu şi cu chitanţa de achitare a taxei de examen în original, eliberată de Casieria Rectoratului UMF și reamintesc faptul cǎ examenul constă în susţinerea unei probe scrise şi a unei probe orale, care va fi susţinut după încheierea probei scrise.
Pentru înscrierea la doctorat candidații pot folosi certificatele de competenţă lingvistică valabile (TOEFL, IELTS, DALF) vizate de Catedra de Limbi Moderne sau atestatele de la Catedra de Limbi Moderne obţinute cu maximum doi ani anterior acestui examen. De asemenea, atestatele pe care candidații le vor obține au o valabilitate de doi ani în cadrul UMF “Carol Davila” din București.


Autor: Lavinia Radu


Citește și:
SSMB implementeaza in cadrul Facultatii de Medicina proiectul „Bursele Cosmote”
Prof. dr. Giuseppe Mancia si prof. dr. Josep Redon i Mas, Doctor Honoris Causa ai UMF “Carol Davila”

comments

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romanieiexplore medicine tv

BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
Pizza sector 3
SITEMAP