+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu
Luni, 05 Ianuarie 2015 12:33

gala 9Eugenia Foarfecă, jurnalist Prima TV, a fost premiată pentru campania „Fii donator de viață”, în cadrul Galei Sănătății, ediția a V-a, eveniment care a avut loc pe 18 decembrie, în Salonul de Recepții al Palatului Parlamentului.

Eugenia Foarfeca lucreza in presa de aproape zece ani. Echipa de suflet pentru Eugenia este  la Prima TV, locul in care a lucrat mai bine de 5 ani, si unde lucreza inca. A realizat de-a lungul timpului nenumarate reportaje pe sanatate, un domeniu de care s-a simtit foarte atasata si care intereseaza oricand pe toata lumea. Prin reportajele ei a oferit oamenilor informatie corecta, a semnalat probleme din sistem, insa a incercat alaturi de specialisti sa ofere solutii celor care privesc, sfaturi legate de modul in care pot avea grija de sanatatea lor. Foarte aproape de suflet i-a fost insa o mini serie realizata recent alaturi de specialistii care lucreaza la Registrul National al Donatorilor de Celule Stem Hematopoietice, destul de recent infiintat si in Romania. 

În momentul în care i-a fost înmânat premiul, Eugenia Foarfecă a spus: „Mulțumesc echipei alături de care lucrez, la Prima TV! Eu cred foarte tare în oamenii minunați care încearcă să schimbe acest sistem, în bine.”

Alături de jurnalista de la Prima TV au mai fost premiați, la categoria „Cel mai bun jurnalist pe Sănătate”, Corneliu Zeană, Marilena Frâncu și Andreea Archip.

Partenerii acestei ediții a Galei Sănătăţii, care s-au implicat astfel incat seara să fie un adevarat regal, au fost: Artmark, Luminița Gliga, Corina Chirilă, Splash Art, Sofia Eleni Beauty Center, Giulianna Studio Balet, Grupul de colindatori MOCIRITA - Ansamblul Traditional Doina, All’s Choir, Verdini Classical Magic, Simona Semen, Casa de moda Viorica, Trupa Sing, Vămanu Costin - hair stylist, Accesorii Calesia,  Mara Dragomir - Make-up Artist şi Eugenia Tomiţă - Make-up Artist.

 

Citește și:

S-au desemnat castigatorii Galei Sanatatii, editia a V-a 2014

 Cel mai bun jurnalist pe sanatate - Gala Sanatatii, editia a V-a 2014

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP