+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Vineri, 17 Mai 2013 09:25

eugen-nicolaescuMinistrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a anunțat cǎ nu mai sunt probleme cu cele 27 de medicamente oncologice monitorizate de cǎtre minister.


Ȋn acest sens, ministrul Sǎnǎtǎții a declarat cǎ: “Sper să reuşim ca cel puţin acest semestru să-l încheiem aşa cum ne-am propus şi în acelaşi timp să pregătim partea a doua a anului. Din câte ştiu, sunt licitaţii naţionale începute astfel încât să încercăm prin licitaţii obişnuite să aducem stocurile de medicamente, să apelăm mai puţin la nevoi speciale, pentru că uneori preţurile sunt mai mari", a subliniat reprezentantul Ministerului Sănătăţii, potrivit medicalmanager.ro
 Ministrul a mai afirmat și cǎ dorește ca până la sfârşitul anului să se poată relua transplantul cardiac în România, la Institutul inimii de la Târgu Mureş: "După ce s-a închis oarecum juridic Institutul acum doi ani, după aceea se pare că a fost un mare dezinteres, mi-e greu să spun de ce  nu mai sunt toate condiţiile tehnice puse la punct.”, a adǎugat Eugen Nicolăescu.
Cu toate acestea, ministrul a subliniat cǎ reluarea transplantului se va face doar dupǎ ce se vor verifica condițiile tehnice și dupǎ ce Institutul va fi readus la parametrii normali.


Autor: Lavinia Radu


Citește și:
Ministrul Sanatatii: Unifarm a primit medicamente pentru oncohematologie
Ministerul Sanatatii va introduce un protocol de siguranta pentru pacientii care se opereaza

comments

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romanieiexplore medicine tv

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP