+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Luni, 10 Martie 2014 15:13

umf-bucCadrele didactice ale Universitǎții de Medicinǎ și Farmacie „Carol Davila” din București au ajuns astǎzi la Colegiul Național I.L. Caragiale din Capitalǎ.


Astfel,  dr. Camelia Diaconu, cadru didactic la UMF „Carol Davila” le-a vorbit elevilor de liceu despre  obezitate și despre problemele de alimentație. Obezitatea și alimentația sǎnǎtoasǎ sunt douǎ subiecte ce preocupǎ adolescenții, mai ales cǎ aceștia se aflǎ la vȃrsta ȋn care are loc un proces continuu de dezvoltare. Ȋntȃlnirile educative sunt construite sub forma unor conferinte de promovare a sǎnǎtǎții cu caracter instructiv-educativ, iar acestea au rolul de a aduce elevilor informații noi și rǎspunsuri la problemele cu care se confruntǎ ȋn aceastǎ perioadǎ a vieții. Temele abordate de cadrele didactice ale UMF “Carol Davila” cuprind subiecte variate printre care amintim: „scolioza”, „obezitatea și problemele de alimentație”, „sǎnǎtatea oralǎ”, „consumul de droguri și tutun”, „acneea” și „educația sexualǎ și metodele contraceptive”. Campania organizatǎ de Universitatea de Medicinǎ și Farmacie „Carol Davila” din București se va ȋncheia mȃine.


Autor: Lavinia Radu


Citește și:
Targul Cariere in Alb ajunge pe 29 martie la UMF Carol Davila
Cadrele didactice ale UMF Carol Davila in vizita la Liceul C.A. Rosetti

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP