+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Miercuri, 12 Decembrie 2012 11:12

pediatrul anuluiUna dintre noutățile de anul acesta ale Galei Sănătății este premiul Pediatrul Anului care a fost câștigat de prof. dr. Dumitru Orǎșeanu, șeful secției Pediatrie III din cadrul Spitalului „Grigore Alexandrescu".

 

„Mulțumesc juriului și dumneavostră că vă aflați aici, colegilor mei de la Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila", colegilor de la Spitalul "Grigore Alexandrescu" și nu în ultimul rând copiilor", a declarat pediatrul Dumitru Orǎșeanu la primirea premiului.

În ultimul an, prof. Dumitru Orășeanu a implementat practici nutriționale moderne la nou-născut sugar și copil. A efectuat 6 studii clinice în scopul tratării astmului bronșic și al hepatitelor cronice virale B și C în pediatrie.

Premiul in memoriam Mihaelei Enescu

O altă noutate a Galei Sănătății este introducerea, începând cu anul viitor, a premiului "Mihaela Enescu". "Am decis împreună cu onoratul juriu ca, în anii următori să îi premiem și pe aceia care sunt mai puțin cunoscuți, doctori care nu sunt savanți sau nume din primele rânduri ale publicațiilor de specialitate, dar care sunt zi de zi și oră de oră la patul bolnavului și își practică meseria cu aceeași pasiune și devotament. Ei bine, un astfel de om era minunata și mult regretata doamnă doctor Mihaela Enescu, medic specialist pediatru la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu" din Bucureşti, cea al cărei nume îl va purta de la anul viitor acest premiu", a afirmat Simona Maria Vlădica, moderatoarea evenimentului Gala Sănătății.

Gala Sǎnǎtǎții este un eveniment organizat de Sǎnǎtatea Media Group și a avut ca partener oficial, la ediţia de anul acesta, Primǎria Sectorului 5 din București. Sponsorii celei de-a patra ediții a Galei Sǎnatații sunt: AstraZeneca, Roche, EGO Fashion, Sabion, House of Art, Hess Autoconcept, Beyu, Haute Beautik Parfumerie, Asociația "Arta nu mușcǎ" și fashion-designerul Carmen Emanuela Popa. Invitatul acestei ediții a fost Adina Buzatu care a ȋncȃntat sala printr-o prezentare de ținute vestimentare pentru bǎrbați. Sănătatea Media Group le mulțumește tuturor pentru implicarea în organizarea Galei Sănătății, ediția a IV-a.

Autor: Diana Tudor

Citește și:

Prof. dr. Florian Ioan Stefan desemnat Chirurgul Anului la Gala Sanatatii

U.M.F. Iuliu Hatieganu si U.M.F. Carol Davila, pe aceeasi scena, la Gala Sanatatii

Gala Sanatatii 2012: Maria Dragota, cel mai bun jurnalist al anului

Activitatea SSMB, apreciata in cadrul Galei Sanatatii

Nadia Ulmeanu premiata la Gala Sanatatii

Gala Sanatatii: Premiul pentru cea mai dinamica societate medicala

Gala Sanatatii 2012: Premiul pentru cea mai buna campanile de informare in domeniul sanatatii

 

 

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

focusrent.ro scoalaautovlad.ro/
BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii fiersicherestea.ro
SITEMAP