+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Joi, 09 Martie 2017 15:56

17197665 1113254945463124 364469002 nDr. Simona Maria Vladica, in calitate de reprezentant al Sanatatea Media Group, impreuna cu cativa oameni de bine care au ales sa isi daruiasca, astazi, parte din timpul lor, au desfasurat o campanie umanitara pentru Centrul de Ingrijire si Asistenta Ciocanesti, judetul Calarasi, un centru ce ofera servicii de ingrijire, gazduire si recuperare a persoanelor cu dizabilitati. 

 

"Astazi am trait bucuria de a fi in mijlocul celor care au atata nevoie de dragostea noastra, de o frantura din timpul nostru cel pretios...Am sarbatorit ziua barbatului si ziua femeii (cu o zi intarziere) printr-o campanie umanitara derulata la Centrul de Ingrijire si Asistenta Ciocanesti. Le-am oferit cosulete cu flori tuturor doamnelor din camin cu ocazia zilei de 8 martie si mici atentii domnilor pentru ziua barbatului, sarbatorita astazi, 9 martie. Astazi am vazut bucuria pe chipurile celor peste 100 de beneficiari ai acestui centru. Astazi, toti acesti oameni au fost extrem de fericiti, s-au simtit sarbatoriti si importanti. Am stat de vorba cu acesti oameni necajiti si bolnavi si am incercat sa le aduc cat de putin... zambetul pe buze. Este extraordinara munca pe care conducerea Centrului o depune zi de zi!  Va felicit oameni buni! Am fost impresionata de ceea ce am vazut la acest centru. Aici se munceste. Aici se vede ca se munceste cu drag. Va invit si pe voi, dragi prieteni, sa faceti cate o fapta buna, cat de mica este ea, oricand aveti ocazia! Iar daca ocazia nu exista... creati-o voi ...Sunt convinsa ca rasplata se va intoarce din privirile celor asupra carora va veti apleca ochii...Multumesc celor care astazi au ales sa fie alaturi de mine in aceasta actiune!", a afirmat doamna Dr. Simona Maria Vladica, Director General Sanatatea Media Group.

Aceste actiuni umanitare nu sunt deloc straine pentru Sanatatea Media Group, firma organizand astfel de manifestari inca din anul 2010, exemplu: "Impreuna le putem face Craciunul mai frumos", "Dar din inima de Mos Nicolae", "Apel umanitar pentru restaurarea Bisericii din Hartegan", "Apel umanitar pentru un baietel bolnav de leucemie acuta limfoblastica", etc.

 

Autor: Georgiana Milescu

 

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Pizza Sector 3
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP