+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Miercuri, 16 Ianuarie 2013 11:31

ScreenHunter 148_Jan._16_11.30Conf. univ. dr. Florin Filipoiu le-a pregătit la început de an studenților săi două cursuri speciale de anatomie care vor fi prezentate într-o maniera neconvențională. Astfel, astăzi și mâine, în Amfiteatrul Mare al Facultății de Medicină, de la ora 16, studenții pot lua parte la cursul de anatomie și antropologie a sexualității, respectiv cursul de anatomie clinică a membrelor.

 

"Este un curs special pe care îl fac cadou seriilor bune. Metoda de predare este una neconvențională, studenții nu își iau notițe, vom avea o discuție liberă, într-o atmosferă relaxată, iar studenții pot interveni", a declarat șeful catedrei de Anatomie din cadrul U.M.F. "Carol Davila" din București.

La curs pot participa atât studenții universității Carol Davila, cât și însoțitori ai acestora și persoane din afara facultății, intrarea fiind liberă. Cursurile speciale organizate de conf. univ. dr. Florin Filipoiu au o tradiție de peste 5 ani. Și anul acesta se așteaptă câteva sute de participanți.

Autor: Diana Tudor

Citește și:

Conf. univ. dr. Florin Filipoiu a tinut un curs festiv de anatomie pentru boboci

Conf. univ. dr. Florin Filipoiu lanseaza un atlas complex de anatomie a inimii

 

comments

explore medicine tvpublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romanieiexplore medicine tv

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP