+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Miercuri, 31 Iulie 2013 09:47

gravide-bbsFemeile ȋnsǎrcinate care ȋși doresc sǎ fie admirate pe scenǎ, în calitate de modele pentru colecțiile vestimentare adresate gravidelor, vor avea aceastǎ ocazie ineditǎ ȋn cadrul evenimentului “Bebe Sǎnǎtos” ce va avea loc ȋn perioada 4-8 septembrie, în Parcul Sebastian din sector 5, București.

 


Astfel, viitoarele mǎmici vor avea ocazia sǎ prezinte cele mai moderne creații special realizate pentru gravide. Doritoarele se pot ȋnscrie la preselecția pentru participarea la  prezentarea de modă pȃnǎ pe data de 30 august 2013,  prin completarea unui formular de ȋnscriere disponibil aici și prin atașarea unei poze cu burtica.
Viitoarele mǎmici care vor trimite cele mai haioase poze în ipostaza de gravide, vor fi alese ca model pentru o zi. Prezentarea de modă se va desfășura în cadrul evenimentului "Bebe Sănătos", ediția a IV-a, manifestare ce reprezintă o adevǎratǎ desfǎșurare de forțe și ȋn cadrul cǎreia se vor aborda atât aspecte legate de educarea părinţilor pentru a-şi creşte copiii sănătos, cât şi aspecte privind starea de sănătate a copiilor şi a viitoarelor mămici.
Organizatorii au pregǎtit pentru cei mici numeroase activitǎți dintre care amintim: un tȃrg de produse pentru copii, expoziții de picturǎ și modelaj cu lucrările realizate de copiii participanţi, tombole,  miniconcerte, piese de teatru, dans, face painting, balonașe modelabile, cursuri de origami și multe alte surprize.
Cea de-a patra ediție “Bebe Sǎnǎtos” stǎ sub tema “Copilul are dreptul de a se bucura de cea mai bunǎ stare de sǎnǎtate pe care o poate atinge!”, iar evenimentul este organizat de Direcția Generalǎ de Asistențǎ Socialǎ și Protecția Copilului, Sector 5, ȋn parteneriat cu Sǎnǎtatea Media Group. Mai multe informații gǎsiți pe site-ul evenimentului dar și pe pagina de Facebook.


Autor: Lavinia Radu


Citește și:
“Bebe Sanatos”, cel mai complex eveniment dedicat copiilor si parintilor
Femeile gravide care iau suplimente de fier nasc bebelusi mai sanatosi

comments

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romanieiexplore medicine tv

BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
Pizza sector 3
SITEMAP