+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Marţi, 16 Iulie 2013 10:32

umf 2Ȋncǎ din prima zi a ȋnscrierilor la examenul de admitere la Universitatea de Medicinǎ și Farmacie „Carol Davila” din București, candidații au format cozi la ghişeele deschise pentru depunerea dosarelor.


Astfel, peste 200 de persoane, candidați şi părinţii acestora, au format, ȋncǎ de la primele ore, patru cozi la ghişeele deschise pentru înscrierea la Facultatea de Medicină din Bucureşti. Mai mult, majoritatea elevilor de liceu prezenți au afirmat cǎ nu s-au gȃndit niciodatǎ sǎ studieze altceva, relateazǎ mediafax.ro
Candidaţii, însoţiţi de părinţi sau singuri, au apreciat că organizarea a fost bine gândită și au așteptat rǎbdǎtori sǎ le vinǎ rȃndul la ȋnscriere. Mulți dintre elevii de liceu prezenți la ȋnscriere au declarat cǎ medicina este “chemarea” lor. Un astfel de caz este și Francesca care a mǎrturisit cǎ:  “Nu ştiu de ce Medicină. Multă lume mă întreabă asta. Cred că Medicină a fost întotdeauna. Nu ştiu să explic, dar este ceea ce simt şi ştiu că va fi greu, dar ştiu şi că mereu vor exista recompense de un fel sau altul. Nu e ceva ce pot să explic raţional, e ca o chemare. (…) Dacă nu intru acum, încerc şi la anul, şi peste doi ani, până când intru. Nu pot să iau în calcul altceva", a afirmat aceasta, scrie aceeași sursǎ.
Reprezentanții UMF „Carol Davila”  reamintesc faptul cǎ elevii de liceu care vor sǎ fie studenți ai prestigioasei instituții au timp sǎ ȋși depunǎ dosarul pȃnǎ pe data de 19.07.2013, între orele 9.00 – 15.00.


Autor: Lavinia Radu


Citește și:
Au inceput inscrierile pentru admiterea la UMF Carol Davila, pentru anul universitar 2013 – 2014
Repartizarea locurilor in taberele organizate de UMF Carol Davila

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP