+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu
Joi, 22 Ianuarie 2015 11:16

10177500 1671495876410754 2982548692255954628 nSocietatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti organizează, în perioada 19 - 22 martie 2015, cea de-a XVIII-a ediţie a Congresului pentru Studenţi şi Tineri Medici, Bucureşti.

Societatea Studenților în Medicină din București este o organizație studențească, independentă, non-politică și non-guvernamentală ce reprezintă studenții mediciniști bucureșteni. Este oficial recunoscută ca atare de către autoritățile guvernamentale locale, regionale și centrale, precum și de alte organizații și instituții naționale și internaționale.

Tematica congresului va oferi participanților și invitaților un program științific vast care include workshop-uri interactive și conferințe susținute de către lectori și invitați, reprezentanți importanți ai comunității medicale. Țelul congresului CNSTM este de a promova valorile medicale și de a contribui la continuitatea educației medicale de înaltă calitate.

În acest an, la congres vor participa 700 de participanți din rândul studenților și aproximativ 150 de medici. Colegiul Medicilor din România acreditează congresul CNSTM cu puncte EMC (Educație Medicală Continuă), reprezentând pentru studenții și tinerii specialiști din domeniu un eveniment de referință în fiecare an.

CNSTM devine o adevărată tradiție, un manifest științific al lumii medicale românești, ajungând în anul 2013 să reunească, sub valori intelectuale comune, peste 600 de participanți din toată țara.

Participanții vor avea oportunitatea să își prezinte lucrările în cadrul uneia din sesiunile de comunicări științifice sau sub formă de poster. Domeniile din cadrul sesiunilor de comunicări științifice sunt: Științe Fundamentale, Științe Medicale și Științe Chirurgicale.

Congresul Național pentru Studenți și Tineri Medici s-a dezvoltat ediție după ediție, atingând noi standarde de excelență, prin aportul deosebit de important al fiecărei echipe de coordonare din 1996 până în prezent.

Evenimentul este susținut de conducerea Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila.

Comisia Științifică Onorifică a Congresului este formată din: Prof. Univ. Dr. Dan Mircea Enescu, Acad. Bogdan Marinescu, Acad. Constantin Popa, Prof. Univ. Dr. Mircea Constantinescu, Prof. Univ. Dr. Bogdan Miron, Prof. Univ. Dr. Cristian Băicuș, Prof. Univ. Dr. Cătălina Poiană, Prof. Univ. Dr. Mircea Gorgan, Lector Univ. Simona Vladica, Dr. Marian Burcea.

Taxele de participare:

Participant activ: 145 RON 

Participant pasiv early: 170 RON

Participant pasiv late: 190 RON
Detalii: congres.ssmb.ro/taxe

 

Andra Silivestru

Citește și:

UEFISCDI organizeaza evenimentul ”Povesti din educaţie”

Screeningul pentru Alzheimer nu este necesar in absenta simptomelor 

 

 

 

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP