+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Luni, 11 Februarie 2013 12:23

umf3Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila" va organiza un Congres, ȋn perioada 30 mai – 1 iunie, ȋn cadrul Muzeului Național de Artă al României.

 

 

La eveniment sunt așteptați medici de toate specialitățile, mai ales cǎ manifestarea propune un spectru larg și divers al disciplinelor chirurgicale (chirurgie cardiovasculară, urologie etc.) și medicale (cardiologie, diabet, gastroenterologie, pneumologie, neurologie etc.).

Mai mult, Congresul organizat de Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila" din București este o premieră la nivelul mediului universitar și academic, iar evenimentul va reuni profesori doctori de elită din România, invitați străini din partea unor prestigioase universități, medici formatori dar și lideri din domeniul medical. Pentru mai multe informații accesați pagina oficialǎ a Universitǎții de Medicină și Farmacie „Carol Davila" din București.

Autor: Lavinia Radu

Citește și:

UMF Carol Davila a publicat locurile disponibile in cea de-a doua specialitate, in regim cu taxa

Prof. dr. Rüdiger F W Templin din Germania, Doctor Honoris Causa al UMF „Carol Davila"

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP