+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Miercuri, 30 Iulie 2014 10:12

conferinta-internationala-melanomÎn perioada 3-4 octombrie se va desfășura la Hotelul Crowne Plaza din București, Conferința Internațională despre Melanom, în cadrul căreia vor ține discursuri profesori români precum Prof. O. Simionescu, Prof. A. Blidaru și Prof. R. Cosgarea, dar și din străinătate, precum Prof. A. Testori și Domnul S. Gandini din Italia.

De-a lungul ultimelor decenii, a existat o creștere considerabilă a numărului de cazuri noi de melanom. În țările occidentale, această creștere a incidenței a fost corelată cu o mortalitate stabilă și campanii de diagnostic precoce au sensibilizat populațiile spre cunoașterea acestei boli, în timp ce în țările din est creșterea incidenței este, din păcate, corelată cu o creștere relativă a mortalității, în principal din cauza diagnosticului pus prea târziu. Nici un alt cancer nu a arătat o procentaj atât de mare a creșterii în incidență, în ultimii 40 de ani.

Identificarea melanoamelor subțiri a contribuit la creșterea ratei de supraviețuire, care este documentată în toate anchetele epidemiologice. Cunoașterea factorilor de risc ar trebui să primească credit pentru că ajuta la prevenire. De asemenea, sunt esențiale diagnosticarea din timp și campaniile împotriva expunerii la UV artificiale. Interdicția de utilizare a sezlongurilor pentru persoanele sub 18 de ani este una dintre cele mai importante rezultate din aceste campanii.

Acest seminar este conceput pentru medici interesați de domeniul de melanom de la diagnostic, la abordări chirurgicale. În plus, seminarul se va concentra pe utilizarea de noi terapii în stadii avansate ale bolii. Experți din diferite discipline vor promova o abordare a melanomului multidisciplinară, în diversele sale etape de diagnostic și tratament.

 

Autor: Alexandra Necula

Citește și:

Curs si workshop international de endoscopie si de patologie pancreatica in Capitala

Prima conferinta internationala privind nevoile si drepturile copiilor ai caror parinti traiesc separat

 

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP