+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu
Joi, 27 Februarie 2014 13:04

ssmb-logoPe data de 28 februarie, ȋn Amfiteatrul „George Emil Palade”, de la Facultatea de Medicinǎ, va avea loc o conferințǎ de informare asupra cancerului de col uterin și a virusului HPV.


Ca și  speakeri vor fi prezenți prof. dr. Maria Sajin și dr. Lucia Costoiu, iar ȋn cadrul evenimentului vor fi susținute prezentǎri de cǎtre voluntarii proiectului, elevi din licee și  studenți ai facultǎților din București.
Prin acest proiect, Departamentul de Sǎnǎtate Publicǎ (SCOPH) ȋmpreunǎ cu Societatea Studenților ȋn Medicinǎ din București ȋși propun informarea și educarea populației, ȋn principal elevi, studenți și pǎrinți cu privire la ce reprezintǎ Human Papilloma Virus și care sunt metodele de infecție, la corelația doveditǎ ȋntre HPV și cancerul de col uterin, la vaccinare, screening și la ce posibilitǎți existǎ ȋn Romȃnia pentru a acționa ȋmpotriva acestui tip de infecție. Proiectul  de informare se  va desfǎșura ȋn perioada 3-8 martie.


Autor: Lavinia Radu


Citește și:
A VII-a editie a manifestarii „Scoala SSMB”
Prof. dr. George-Sorin Tiplica, in vizita la Colegiul National „Sfantul Sava”

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP