+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Luni, 09 Iunie 2014 09:48

umf-carol-davilaConcursul de admitere la Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” Bucureşti va avea loc în data de 23 iulie 2014 pentru toate facultăţile Universităţii iar înscrierile la examen se vor face în perioada 14 – 18 iulie 2014 la secretariatele facultăţilor.

 

În ceea ce priveşte Facultatea de Medicină sunt scoase la concurs  510 locuri la buget şi 250 locuri cu taxă, la Facultatea de Medicină Dentară există 131 de locuri la buget şi 125 cu taxă, la Facultatea de Farmacie sunt 141 de locuri la buget şi 100 cu taxă iar la Faculatea de Moaşe şi Asistenţă Medicală sunt scoase la concurs 95 locuri buget şi 45 cu taxă, iar la FMAM – alte specializări,  un număr de  53 de locuri bugetate.

Înscrierea candidaţilor se va face la secretariatele facultăţilor, respectiv pentru Facultatea de Medicină – Bdul Eroilor Sanitari, nr. 8, sector 5; pentru Facultatea de Medicină Dentară - Calea Plevnei, nr. 19, sector 5; pentru Facultatea de Farmacie - str. Traian Vuia, nr. 6, sector 1 şi pentru FMAM – Bdul Eroilor Sanitari, nr. 8, sector 5.

Candidaţii trebuie să prezinte în dosarul de înscriere următoarele documente: cerere tip înscriere, diplomă de bacalaureat, adeverinţă din care să rezulte calitatea de student pentru studenţii care urmează o a doua specializare, diploma de licenţă pentru absolvenţii care doresc să urmeze o a doua specializare, carte de identitate, certificate de naştere, certificate de căsătorie (daca e cazul), adeverinţă medicală, patru fotografii color tip buletin, dovada achitării taxei de înscriere, dosar plic.

 

Autor: Lavinia Radu

 

Citeşte şi:

Cele mai importante noutati medicale vor fi dezbatute la Congresul UMF „Carol Davila”

UMF “Carol Davila” scoate la concurs 930 de locuri finantate de la buget, pentru anul universitar 2014-2015

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP