+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Vineri, 22 Februarie 2013 12:27

ministerul-sanatatiiMinisterul Sǎnǎtǎții va colabora cu Asociația „Salvați Copiii” pentru a reduce mortalitatea infantilǎ la nivelul țǎri dar și pentru definitivarea strategiei de sănătate mintală, anunțǎ autoritǎțile sanitare.


Ȋn acest sens, ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolǎescu şi secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Adrian Panǎ, au avut ieri o întâlnire cu reprezentanţii asociaţiei. „Ministerul Sănătăţii a cerut o întâlnire între specialiştii Ministerului Sǎnǎtǎții şi reprezentanţii asociaţiei în care să se pună accentul pe sănătatea copiilor şi a nou-născuţilor şi în care să se găsească soluţii pentru reactivarea reţelelor de asistenţă comunitară, ca suport la nivelul comunităţilor.”, se aratǎ ȋntr-un comunicat de presǎ.
Ministrul Sănătăţii a mai anunţat și faptul că se doreşte redefinirea conceptului de medicină comunitară şi integrarea acesteia în strategia naţională de sănătate. Mai mult, autoritǎțile sanitare cer sprijinul tuturor asociaţiilor de profil pentru realizarea unei strategii naţionale de comunicare pentru vaccinare, mai ales cǎ, afirmǎ reprezentanții ministerului, populaţia trebuie să știe ce anume înseamnă prevenţia, inclusiv prin măsuri simple precum vaccinarea.


Autor: Lavinia Radu


Citește și:
Ministerul Sanatatii va demara procedurile de achizitie la nivel centralizat
Medicii de familie sustin programul de vaccinare impotriva HPV

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP