+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Vineri, 09 Septembrie 2016 11:08

spitalul grigore alexandrescuAstazi, 9 septembrie a avut loc deschiderea celui mai mare Centru de excelenta pentru chirurgie cardiaca si neurochirurgie pediatrica in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii “Grigore Alexandrescu” din Bucuresti.

 

Proiectul a fost derulat de Primaria Sectorului 1 in parteneriat cu Ministerul Sanatatii, administratia locala suportand costurile construirii noii cladiri in care va functiona clinica, iar ministerul achizitionand echipamentele medicale de ultima generatie cu care aceasta a fost dotata.

La deschidere au fost invitati sa participe domnul Vlad Voiculescu, ministrul sanatatii, domnul Dan Tudorache, primarul sectorului 1 si prof.dr. Ioanel Sinescu, rectorul UMF “Carol Davila” Bucuresti.

Centrul are 85 paturi dispuse pe 4 specialitati astfel: cardiologie, neurologie, chirurgie cardiaca si neurochirurgie cu sali de operatii si departamente de ATI aferente. In aceste sectii vor lucra cca. 150 de medici, asistente si infirmiere. Echipele medicale pentru aceste sectii au fost instruite in Israel la Spitalul Wolfson din Holon Tel Aviv prin grija ONG-urilor Save a Child’s Heart si Gift of Life din Israel si SUA precum si de organizatia Rotary din Romania si Republica Moldova.

Sursa: www.sanatateabuzoiana.ro 

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP