+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Marţi, 30 August 2011 02:00

Chirurgul Dorin Gheorghe Rosca, in varsta de numai 62 de ani, s-a stins din viata joi, 18 august, la locuinta sa in urma unui neoplasm de colon cu metastaze hepatice, pulmonare si cerebrale.

De un an de zile Dr. Dorin Gheorghe Rosca s-a luptat neicetat cu cancerul, boala care pana la urma l-a si invins. Dr. Dorin Gheorghe Rosca va fi inmormantat in comuna sa natala Sercaita, din judetul Brasov.

Chirurg de chirurgie si otopedie pediatrica la Spitalul de Copii “Grigore Alexandrescu”, Dr. Rosca a avut o sustinuta si bogata activitate profesionala, dedicandu-si mare parte din viata micutilor sai pacienti, pe care i-a operat de-a lungul vremii. Cea mai mare realizare a sa raman insa cei doi copii ai sai, un baiat si o fata. Baiatul regretatului doctor Rosca este si cel care a ales sa slujeasca medicina urmandu-l pe tatal sau in cariera de medic.

 

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “Grigore Alexandrescu” isi exprima regretul pentru pierderea suferita si este alaturi de familia Dr. Rosca.

comments

explore medicine tvpublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romanieiexplore medicine tv

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP