+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu
Marţi, 16 Octombrie 2012 13:33

 DSC1920Gala Sănătăţii ediția a IV – a 2012, cel mai important şi cel mai aşteptat eveniment al anului din lumea medicală, va premia pe data de 12 decembrie 2012, la Palatul Parlamentului, realizările deosebite în domeniul sănătăţii. Evenimentul, devenit deja o tradiție, și-a făcut un scop din a aprecia valorile din lumea medicală și a premia cele mai importante realizări din domeniul sănătății, dar și personalitățile care le-au înfăptuit.

 

Unul dintre premiile consacrate ale evenimentului aflat deja la a IV-a ediție, este "Premiul pentru cel mai performant management medical, din sectorul public, dar și din cel privat". "Acest premiu este dedicat managerilor de spitale, celor care se luptă zi de zi, nu doar cu salvarea de vieți omenești, ci și cu managementul unui spital. Lor le revine cea mai grea sarcină, și anume, aceea de a asigura buna funcționare a spitalului. La categoria cel mai performant management medical se apreciază cele mai eficiente programe de dezvoltare și cel mai productiv management al calității, urmărind totodată calitatea serviciilor de îngrijire a pacientului şi siguranța acestuia, gradul de modernizare și confort al instituțiilor, calitatea serviciilor medicale prestate și profesionalismul personalului", a declarat lect. univ. dr. Simona Maria Vlădica, director general Sănătatea Media Group și totodată moderatoarea celei de-a IV-a ediții a Galei Sănătății.

Câștigătorii "Premiul pentru cel mai performant management medical" din ediția anterioară

La cea de-a treia ediție a Galei Sănătății a urcat pe podiumul de la Palatul Parlamentului prof. univ. dr. Petru Armean, managerul la Spitalului "Prof.Dr.Th.Burghele" pentru a primi "Premiul pentru cel mai performant management medical din sectorul public". Locul 2 a revenit domnului dr. Marius Savu, Director Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, iar locul 3 profesorului universitar dr. Gheorghe Peltecu, managerul Spitalului Clinic de Obstetrică şi Ginecologie Filantropia din Bucureşti.

Locul I la categoria "Premiul pentru cel mai performant management medical din sectorul privat" a fost câștigat de dr. Cătălin Copăescu, managerul Centrului de Diagnostic şi Tratament Delta Hospital. "Vă mulțumesc pentru recunoaștere și apreciere", a fost mesajul Dr. Cătălin Copăescu pentru juriu și organizatori.

Prof. dr. Konstantinos Giatras, Director General la Spitalul Athena Timişoara, alături de Dr. Nicolae Marcu, Director Executiv MedLife - Locul II și Dr. Bogdan-Dimitrie Niculae, Directorul Centrului Medical LASERMED - Locul al III-lea.

Și anul acesta, Gala Sănătății își așteaptă câștigătorii. Pentru aceasta, vă invităm să vă înscrieți în competiție și să intrați în cursa pentru câștigarea unuia dintre cele 13 premii.

Totodată, dacă vreți să sprijiniți acest eveniment de anvergură și să încurajați valorile medicale ale României, vă invităm să fiți alături de noi și să consultați ofertele de sponsorizare.

Vezi și :

Premiile pentru cel mai performant management medical

Galerie foto – Gala Sănătății, ediția a III-a, 2011

 

 

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP