+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu
Joi, 02 Octombrie 2014 09:35

fizioterapoeFederația Națională a Asociațiilor de Fizioterapie va organiza în perioada 1-5 octombrie cea de-a X-a ediție a Congresului Național de Fizioterapie cu participare internațională "Fizioterapia între cercetare științifică și abordare practică'.

Potrivit unui comunicat de presă al federației remis miercuri AGERPRES, evenimentul aduce la București cele mai mari nume din domeniu.

Astfel, 16 profesori, doctori și kinetoterapeuți de rang mondial vor prezenta ultimele noutăți în cadrul workshopurilor și conferințelor pe durata a trei zile.

"Fizioterapia este una dintre specialitățile cheie pentru noile generații. Generații cu un stil de viață sedentar care în timp duce la probleme locomotorii. România are super specialiști care știu să pună oamenii pe picioare prin terapiile lor", se arată în comunicat.

În cadrul congresului vor fi abordate multe dintre problemele cu care se confruntă kinetoterapeuții români, vor fi prezentate soluții la aceste probleme și vor avea loc demonstrații practice și schimburi de idei.

 

Autor: Andra Silivestru

Citește și:

Trezirea in timpul noptii scade calitatea somnului

A fost lansat primul program de e-learning pe teme de infertilitate din Romania

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP