+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu
Miercuri, 17 Octombrie 2012 13:43

 DSC2023Cea de-a IV-a ediție a Galei Sănătății va premia și anul acesta cea mai bună campanie de informare publică în domeniul sănătăţii. După ce anul trecut Prof. Univ. Dr. Florin Dumitru Mihălţan, Președintele Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" din Bucureşti a câștigat locul I pentru campaniile "Tu poți avea astm. Astmul nu te are pe tine" și "Tu știi câți ani au plămânii tăi? – ediția a III-a", anul acesta, in cadrul evenimentului, va fi premiată, de asemenea, cea mai bună campanie din 2011.

 

"Cu toții vrem să venim în sprijinul aproapelui nostru. Putem face acest lucru spunând doar o vorbă bună. Unii oameni însă, și-au dedicate activitatea de zi cu zi pentru a informa și educa oamenii în legătură cu cel mai important subiect din viața lor, sănătatea. În căutarea celei mai bune campanii de informare publică în domeniul sănătății se vor aprecia iniţiativa, importanţa şi impactul unei campanii derulate în scopul informării publice pe probleme de sănătate, precum și proiectele de informare publică, cu scop de prevenţie sau promovare a unei conduite responsabile în faţa bolii", a declarat Simona Maria Vlădica, coordonatorul evenimentului Gala Sănătății, ediția a IV-a.

Și anul acesta, Gala Sănătății își așteaptă câștigătorii. Pentru aceasta, vă invităm să vă înscrieți în competiție și să intrați în cursa pentru câștigarea unuia dintre cele 13 premii.

Totodată, dacă vreți să sprijiniți acest eveniment de anvergură și să încurajați valorile medicale ale României, vă invităm să fiți alături de noi și să consultați ofertele de sponsorizare.

Autor: Diana Tudor

Citește și:

Cel mai bun manager va fi premiat la Gala Sanatatii, editia a IV-a

Vezi și:

Premiul pentru cea mai bună campanie de informare publică în domeniul sănătăţii

Galerie Foto – Gala Sănătății 2011

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP