+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Luni, 17 Februarie 2014 15:12

g-andrei-danAstǎzi, prof. dr. Gheorghe Andrei Dan, şeful secţiei de Cardiologie de la Spitalul Colentina și cadru diadactic al UMF “Carol Davila” a ajuns la Colegiul Național „Sfȃntul Sava”.


Profesorul le-a vorbit elevilor despre consumul de droguri dar și despre efectele fizice și psihice ale drogurilor. Prof. dr. Gheorghe Andrei Dan a rǎspuns la toate ȋntrebǎrile adresate de elevi și nu ȋn ultimul rȃnd i-a sfǎtuit pe aceștia sǎ evite anturajul ȋn care apar astfel de comportamente.
Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București derulează în perioada 11 februarie – 11 martie 2014 campanii educative în liceele din Capitală. Construite sub forma unor conferinte de promovare a sǎnǎtǎții cu caracter instructiv-educativ, acestea au rolul de a aduce elevilor informații noi și rǎspunsuri la problemele cu care se confruntǎ ȋn aceastǎ perioadǎ a vieții, scopul principal al manifestărilor fiind combaterea şi prevenirea unor afecţiuni des întâlnite în rȃndul elevilor de liceu.


Autor: Lavinia Radu


Citește și:
Prof.dr.Florin Mihaltan, in vizita la Colegiul National “Iulia Hasdeu”
Preluarea unor spitale de catre universitatile de medicina este un lucru avantajos

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP