+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Luni, 26 Ianuarie 2015 09:48

ministerul sanatatiiBrăila ar putea deveni un centru regional de tratare a cazurilor foarte grave din sănătate, având în vedere dotările de ultimă generație de care dispune Spitalul Județean de Urgență, a anunțat vineri secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Francisk Iulian Chiriac.

"Prin Banca Mondială sau prin proiecte europene, încercăm să înființăm în țară centre regionale de tratare a cazurilor foarte grave din sănătate. Brăila poate fi un astfel de centru, ținând cont că Spitalul Județean Brăila are în dotare, în momentul de față, un angiograf, un CT, un RMN. În ultima vreme, a crescut foarte mult rata mortalității pe cazurile de atac vascular cerebral sau infarct. Lucrurile se vor rezolva mult mai rapid, prin înființarea acestor centre regionale", a declarat Francisk Iulian Chiriac, la Brăila.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății a precizat că aceste centre se vor numi STRONG, iar începând de anul acesta se vor realiza nouă investiții de acest tip prin Banca Mondială.

sursă: Agerpres

 

Andra Silivestru

Citește și:

Screeningul pentru Alzheimer nu este necesar in absenta simptomelor 

Asociatia Romana pentru Custodia Comuna (ARPCC) cauta voluntari pentru Bucharest International Half Marathon

comments

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romanieiexplore medicine tv

BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
Amorteala maini
SITEMAP