+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Miercuri, 16 Ianuarie 2013 15:39

umf3Biblioteca UMF Carol Davila va asigura și ȋn anul 2013, din venituri proprii, accesul la bazele de date electronice specializate dar și la cea mai nouǎ colecție de cǎrți electronice.

 

Astfel, ȋntreaga comunitate UMF Carol Davila va beneficia de acces la baze de date precum ProQuest Medical Collection (Medicina Generală), Dentistry & Oral Sciences (Medicină Dentară), American Chemical Society Publications (Farmacie) sau UpToDate, dar și la cele mai noi cǎrți electronice ajunse ȋn proprietatea Bibliotecii Centrale a Universitǎții de Medicinǎ și Farmacie Carol Davila din București. Printre acestea amintim: Wiley Cardiology Collection, Elsevier Medicine Collection, Elsevier Dentistry Book Collection sau Elsevier Clinical Medicine Collection.

„ Bazele de date sunt oferite de Universitatea de Medicinǎ și Farmacie Carol Davila pentru anul 2013. Accesul la aceste baze de date se face utilizȃnd un Ip instituțional ȋnsǎ, pe viitor, vom ȋnlocui acestǎ metodǎ de accesare cu utilizarea unui user și a unei parole, cu ajutorul unui soft special. Atȃt bazele de date cȃt și cǎrțile electronice pot fi accesate de ȋntreaga comunitate UMF Carol Davila și ȋn special de cǎtre studenți.", a declarat Monica Mocanu, directorul Bibliotecii Centrale UMF Carol Davila.

Atȃt bazele de date cȃt și cǎrțile electronice vor putea fi accesate pe tot parcursul anului, pentru ca studenții Universitǎții sǎ fie la curent cu cele mai noi informații din domeniul medical.

Autor: Lavinia Radu

Citește și:

Biblioteca U.M.F. Carol Davila lanseaza baza de date Uptodate

Biblioteca virtuala versus biblioteca clasica

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP