+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Joi, 28 Februarie 2013 12:38

umf-carol-davilaBiblioteca Universitǎții de Medicinǎ și Farmacie „Carol Davila” din București va organiza douǎ seminarii de specialitate pe data de 4 și respectiv 5 martie, prezentǎri la care sunt invitați atȃt cadrele didactice, cercetǎtorii, doctoranzii dar și studenții mediciniști.


Primul seminar cu tema „Supporting the Romanian Scientific Community” va avea loc pe data de 4 martie, la Sala de lectură D. Danielopolu a Bibliotecii UMF Carol Davila, începând cu ora 16:00.  Invitații vor afla informații despre aplicațiile SciVerse, despre SCOPUS  dar și despre cǎrțile electronice ȋn Science Direct. Seminarul va fi susținut de cǎtre Cǎtǎlin Teoharie, country manager SEE și de cǎtre Agata Jablonka, customer development manager la compania Elsevier BV.
Cel de-al doilea seminar “How to write a World Class Paper” va fi organizat pe data de 5 martie, ȋn Sala de Consiliu a Universitǎții de Medicinǎ și Farmacie „Carol Davila” din București, începând cu ora 11:00. Ȋn cadrul activitǎții, cei prezenți vor afla cum se redacteazǎ o lucrare de nivel mondial cu Elsevier Science & Technology, vor afla informații despre drepturile de autor la publicarea cu Elsevier, dar și cum se scrie un manuscris bun. Seminarul va fi susținut de  conf. dr. Cristina Rusu, din cadrul UMF „Gr. T. Popa”  din Iași, editor la “European Journal of Medical Genetics” ȋmpreunǎ cu Agata Jablonka, customer development manager la compania Elsevier BV.
Persoanele care doresc sǎ participe la seminariile organizate de Biblioteca Universitǎții de Medicinǎ și Farmacie „Carol Davila” din București sunt rugate sǎ se ȋnscrie pe pagina evenimentului.


Autor: Lavinia  Radu


Citește și:
Biblioteca UMF Carol Davila va asigura accesul la resursele electronice si in anul 2013
Grupul Studentilor Medicinisti cu Activitate Stiintifica organizeaza Brain Awareness Week

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP