+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Vineri, 03 Octombrie 2014 08:47

bbs 240x200Miercuri, 1 octombrie,  a avut loc deschiderea oficialǎ a evenimentului „Bebe Sănătos”, singurul eveniment dedicat informării și educării părinţilor. Evenimentul, care va continua până pe 5 octombrie, are loc în Parcul Sebastian din Capitală.

Lect. univ. dr. Simona Maria Vlǎdica, Director Sănătatea Media Group, unul din organizatorii evenimentului, i-a întâmpinat pe cei prezenți cu un mesaj de bun venit: „Bine ați revenit la o nouă ediție „Bebe Sănătos” și vă mulțumim tuturor pentru participare! Vă asigur că, după timpul petrecut cu noi, veți fi mai familiarizați cu soluțiile la problemele pe care le întâmpinați în creșterea copiilor sau nepoților dumneavoastră. V-am pregătit multe surprize și multe activități care vă vor convinge să fiți alături de noi și la anul!” 

La rândul său, Florentina Popescu, directorul Direcției Generale de Asistențǎ Socialǎ și Protecția Copilului, Sector 5, București, a ținut sǎ mulţumească tuturor celor care au fǎcut posibil acest eveniment și a declarat: „Considerând copiii o prioritate pentru buna evoluţie a societăţii noastre, am readus in prim-plan evenimentul “Bebe Sănătos” – un instrument util pentru părinţi, un exerciţiu minunat pentru bebeluşi şi copii, un îndrumar eficient pentru viitorii părinţi. Cu responsabilitate şi discernământ, ne-am propus să îmbogăţim comunitatea locală a sectorului 5 cu informaţie, educaţie, sănătate şi bună înţelegere astfel încât ziua de mâine să fie însorită pentru noi toţi. Vă invit pe această cale să ne dăm mâna pentru întreaga comunitate, să fim toleranţi, înţelegători şi atenţi la aproapele nostru. Împreună suntem o familie, iar aceasta are nevoie de un mediu cald şi stabil pentru a fi cu adevărat fericită!”

La deschiderea ediției din acest an a mult-așteptatului eveniment „Bebe Sănătos” au participat numeroși copii, alături de părinți și bunici dornici să învețe lucruri noi despre creșterea și educarea celor mici.

"Bebe Sănătos" este organizat de Sǎnǎtatea Media Group ȋn parteneriat cu Direcția Generalǎ de Asistențǎ Socialǎ și Protecția Copilului, Sector 5.

 

Autor: Andra Silivestru

Citește și:

Trezirea in timpul noptii scade calitatea somnului

A fost lansat primul program de e-learning pe teme de infertilitate din Romania

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP