+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Miercuri, 29 Mai 2013 08:54

bebe-sanatos„Bebe Sǎnǎtos”, cel mai complex eveniment dedicat copiilor și pǎrinților ȋși va deschide porțile ȋntre 4 și 8 septembrie, ȋn Parcul Sebastian din București, sector 5.


Astfel, ȋn cadrul evenimentului se vor aborda atât aspecte legate de educarea părinţilor pentru a-şi creşte copiii sănătos, cât şi aspecte privind starea de sănătate a copiilor şi a viitoarelor mămici. Atât copiii cât şi gravidele vor beneficia de consultaţii medicale gratuite oferite de medicii specialişti implicaţi în proiect. În urma acestor consultaţii ce vor fi realizate în cadrul minicabinetelor medicale deschise pe toată durata manifestării, medicii vor face recomandări şi vor da sfaturi micuţilor pacienţi, părinţilor lor sau viitoarelor mămici. Mai mult, ȋn cadrul evenimentului va avea loc și un tȃrg de produse pentru copii, mămici sau viitoare mămici, dar și expoziții de picturǎ și modelaj cu lucrările realizate de copiii participanţi, ȋntr-un spațiu special amenajat ȋn acest sens.
Ȋn acest timp, părinţii vor putea particpa la conferințe educative, susținute de reputaţi medici pediatrii, ginecologi, neonatologi şi nutriționiști, alături de psihologi şi avocaţi. Cel mai important aspect al manifestării este acela că pǎrinții și viitorii părinți pot afla din surse sigure, care sunt cele mai bune metode de creștere și ȋngrijire a copiilor ȋn primii 3 ani de viațǎ.
Pe toată durata desfăşurării evenimentului, participanții vor avea acces la o zonă de gimnasticǎ pentru bebeluși, iar mămicile vor avea o zonǎ de alăptat și schimbat bebelușii. La toate acestea se adaugǎ și demonstrații de puericulturǎ, tombole, miniconcerte, dar și alte surprize din partea organizatorilor. Evenimentul „Bebe Sănătos” îşi propune să ofere cele mai pertinente şi eficiente soluţii pentru problemele cu care se confruntă orice părinte în societatea actuală, de la  alegerea celei mai bune metode de naştere, evoluţia sarcinii, alimentația copilului în primii ani de viață, interpretarea limbajului non-verbal al micuților, prevenirea şi tratamentul eficient al bolilor copilăriei, informarea în legătură cu aspecte ce țin de psihologia copilului, dar și aspecte legale ce ţin de drepturile copiilor şi ale părinţilor, motiv pentru care pǎrinții dar și viitorii pǎrinți nu trebuie sǎ lipseascǎ de la manifestarea “Bebe Sǎnǎtos”.
A patra ediție a evenimentului “Bebe Sǎnǎtos” este organizatǎ de Direcția Generalǎ de Asistențǎ Socialǎ și Protecția Copilului, sector 5, ȋn parteneriat cu Sǎnǎtatea Media Group.


Autor: Lavinia Radu


Citește și:
A IV-a editie a evenimentului “Bebe sanatos” va avea loc in perioada 4-8 septembrie

comments

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romanieiexplore medicine tv

BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
Pizza sector 3
SITEMAP