+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu
Marţi, 30 August 2011 02:00

Noua tulpina de E.coli care s-a raspândit în Europa este necunoscuta, a anuntat astazi Organizatia Mondiala a Sanatatii.

Potrivit specialistilor organizatiei, este vorba despre o tulpina mutant rezultata din doua bacterii diferite de E.coli, care contin gene letale. Este o tulpina unica, nedescoperita pâna acum, (...) ale carei caracteristici variate o fac mai virulaneta si capabila sa produca toxine, a declarat Hilde Kruse, expert în probleme de sanatate alimentara în cadrul OMS.

 

Tulpina letala de E.coli, care face victime în Europa, a ajuns si peste Ocean. Centrul pentru Controlul Bolilor si Infectiilor din Statele Unite a anuntat ca doi cetateni americani care au calatorit recent în nordul Germaniei s-au internat la întoarcerea în tara, din cauza unei stari de sanatate agravate. Dr. Robert Tauxe, de la Centrul pentru Controlul Bolilor si Infectiilor, a declarat pentru msnbc.com ca nu a vazut niciodata un asemenea organism (bacteria în cauza, n.n.). Potrivit expertului, acest tip de bacterie este rezistent la numeroase dintre antibioticele cunoscute.

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP