+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Vineri, 25 Octombrie 2013 10:25

umf-bucReprezentanții Universitǎții de Medicinǎ și Farmacie „Carol Davila” din București au afișat pe pagina oficialǎ rezultatele competiţiei interne de finanțare pentru tinerii cercetǎtori.


„Anul acesta competiția de proiecte „Tineri Cercetǎtori” a avut 71 de aplicații. Majoritatea dintre acestea au fost foarte bune, dovada fiind mediile foarte mari ȋnregistrate din partea referenților. Fiecare proiect a fost evaluat de cǎtre doi referenți, iar ȋn caz de diferențǎ mai mare de 20 de puncte, de un al treilea referent. Din pǎcate existǎ doar 26 de cȃștigǎtori, diferențele de punctaj fiind foarte mici (ȋntre 89,5 și 99 de puncte).”, se aratǎ pe pagina instituției.
UMF „Carol Davila” din București a organizat o competiţia internă  de finanțare pentru tinerii cercetǎtori, la care au putut participa cu proiecte preparatorii, asistenții universitari, șefii de lucrǎri sau doctoranzii Universitǎții care nu au împlinit vȃrsta de 40 de ani. Lista cȃștigǎtorilor de anul acesta poate fi vizualizatǎ aici.


Autor: Lavinia Radu


Citește și:
UMF Carol Davila ofera finatare pentru tinerii cercetatori
SOMS organizeaza o competitie stiintifica pentru studentii medicinisti

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP