+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu
Marţi, 21 Decembrie 2010 00:00

giatrasProf. Dr. Konstantinos Giatras, Directorul General al Athena Hospital Timişoara, a câștigat premiul al doilea pentru "Cel mai performant management medical din sectorul privat" în cadrul Galei Sănătății, ediția a III-a.

 

"Mă simt mulţumit şi onorat de această recunoaştere care este o stimulare pentru a realiza şi mai multe lucruri în viitor pentru binele pacienţilor. Mă gândesc, de altfel, şi la creşterea calităţii actelor medicale pe plan naţional", a spus Prof. Dr. Konstantinos Giatras.

Gala Sănătății, ediția a III-a, a fost organizată de Sănătatea Media Group în colaborare cu Comisia pentru Sănătate şi Familie a Camerei Deputaţilor, fiind astfel premiate cele mai deosebite realizări din domeniul medical. În cadrul galei au fost recompensate meritele societăţilor medicale, ale managerilor, cercetătorilor, asociaţiilor de pacienţi, profesorilor, jurnaliştilor şi societăţilor studenţeşti. (D.T.)

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP