+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Miercuri, 02 Octombrie 2013 11:20

absolvire-medicinaAstǎzi, absolvenții Facultǎții de Medicinǎ din cadrul Universitǎții de Medicinǎ și Farmacie “Carol Davila” din București vor participa la festivitatea de absolvire organizatǎ la Sala Palatului, cu ȋncepere de la ora 12.00.


Peste 250 de absolvenți mediciniști sunt așteptați pentru a marca unul din cele mai importante momente ale vieții de student și anume finalizarea celor șase ani de studiu. Pentru cǎ ȋn astfel de momente emoțiile nu pot lipsi, absolvenții vor fi ȋncurajați de pǎrinți, rude și prieteni, mai ales cǎ festivitatea de absolvire poate fi consideratǎ primul pas spre viitoarea carierǎ medicalǎ.
Ȋntr-un cadru fastuos, absolvenții Facultǎții de Medicinǎ vor depune și jurământul lui Hipocrate, un alt moment plin de emoție atȃt pentru viitorii medici dar și pentru cadrele didactice  și pentru familiile absolvenților. Ca ȋn fiecare an, reprezentanții Universitǎții de  Medicinǎ și Farmacie “Carol Davila” din București vor fi alǎturi de absolvenți ȋn acest moment unic pentru a le ura acestora mult succes ȋn viitoarea carierǎ.


Autor: Lavinia Radu


Citește și:
Facultatea de Farmacie din Bucuresti implineste 90 de ani de la infiintare
Site-ul Societatii Studentilor in Medicina din Bucuresti are un nou design

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP