+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Luni, 17 Iunie 2013 09:21

umf3Admiterea la Universitatea de Medicinǎ și Farmacie „Carol Davila” va avea loc pe data de 24 iulie pentru toate facultăţile, iar startul ȋnscrierilor va fi dat pe data de 15 iulie.


Astfel, candidații care doresc sǎ urmeze cursurile Facultǎții de Medicină, Medicină Dentară, Farmacie sau cursurile Facultǎții de Moaşe şi Asistenţă Medicală se pot ȋnscrie ȋn perioada 15 – 19 iulie, între orele 9:00 – 15:00. Anul acesta sunt disponibile, ȋn cadrul celor patru facultǎți ale UMF „Carol Davila”, un total de 900 de locuri finanțate de la buget și 520 de locuri la taxǎ.
Ȋn ceea ce privește numǎrul de locuri disponibilie, reprezentanții UMF au afișat repartizarea locurilor pentru cele patru facultǎți. Astfel, pentru Facultatea de Medicinǎ candidații vor concura pentru cele 450 de locuri finanțate de la buget, ȋn timp ce pentru Facultatea de Medicinǎ Dentarǎ sunt scoase 140 de locuri la buget. Mai mult, anul acesta s-au alocat 140 de locuri finanțate de la buget pentru Facultatea de Farmacie, iar ȋn ceea ce privește FMAM, 80 de locuri la buget sunt disponibile pentru asistențǎ generalǎ și moașe iar ȋncǎ 80 de locuri la buget pentru alte specializǎri. Per total, anul acesta sunt alocate mai multe locuri de la buget și anume 900, fațǎ de 800 de locuri alocate anul trecut.


Autor: Lavinia Radu


Vezi și:
Concurenta mare la UMF Carol Davila din Bucuresti
Simularea examenului de admitere – Facultatea de Medicina Generala

comments

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romanieiexplore medicine tv

BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
Amorteala maini
Sitemap