+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Marţi, 10 Ianuarie 2012 10:49

lm popescuPremieră pentru cercetarea românească. Acad. Laurențiu M Popescu, coordonatorul echipei de medici de la Institutul „Victor Babeș" care a descoperit Telocitele, a primit de curând titlul de Doctor Honoris Causa al Universității din Debrecen din Ungaria.

Însă aceasta nu este singura recunoaștere a descoperirii de talie mondială care ar putea salva milioane de vieți. Acad. Laurențiu M. Popescu a fost invitat și la Academia Internațională de Stiințe Cardiovasculare Canada pentru a i se înmâna medalia de merit a anului 2012 pentru "Distinse realizari în domeniul științei cardiovasculare".

Toate acestea vin după un an 2011 cu progrese importante în studiul Telocitelor. Cele 20 de zile petrecute în China de către echipa de cercetatori de la Institutul „Victor Babeș" formată din Dr. Cătălin G. Manole, Dr. Mihaela Gherghiceanu, Dr. Valeriu Cismasiu și Dr. Laura Suciu și condusă de Acad. Laurentiu M. Popescu au însemnat pași importanți în studiul Telocitelor.

În prezent, Telocitele sunt recunoscute în cel puțin 40 de laboratoare de pe cele 5 continente. Cele mai active țări în cercetarea Telocitelor sunt: China, Germania, Belgia, Italia, SUA. Se estimează că în 2012 se va realiza și primul transplant pe șoareci.

comments

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romanieiexplore medicine tv

BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
Amorteala maini
SITEMAP