+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Joi, 25 Iulie 2013 10:00

umf-bucConcurenţa de anul acesta de la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din București este cea mai mare după 1989, a afirmat rectorului instituţiei, acad. Ioanel Sinescu.


Astfel, la mare cǎutare sunt facultǎțile de Medicină Dentară şi de Medicină Generală, iar  rectorul UMF „Carol Davila” explicǎ acest avȃnt al tinerilor spre instituția de ȋnvǎțǎmȃnt superior datoritǎ faptului cǎ universitatea, ȋn cei 157 de ani de existenţă, a reușit sǎ ajungǎ cea mai prestigioasă din România şi are și un absolvent care este laureat al Premiului Nobel, relateazǎ agerpres.ro
Per total, media pe universitate este de 5,48 pe un loc, în creştere faţă de anul trecut, iar reprezentantul UMF „Carol Davila” ȋi sfǎtuiește atȃt pe candidații din București dar și pe cei din alte centre universitate să profeseze în ţară, iar dacǎ totuși aleg sǎ plece ȋn străinătate,  să se întoarcă ȋn Romȃnia.
Peste 4.500 de candidaţi au susţinut ieri examenul de admitere la cele patru facultăţi ale Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" iar rezultatele finale şi lista candidaţilor admişi vor fi afişate la avizierele facultăţilor în cel mult 48 de ore de la terminarea probelor.


Autor: Lavinia Radu


Citește și:
Peste 4500 de candidati vor sustine examenul de admitere la UMF Carol Davila din Bucuresti
Ultima zi de depunere a dosarelor pentru admiterea la UMF Carol Davila

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP