+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Vineri, 05 Aprilie 2013 16:26

umf-carol-davilaA IV-a ediție a simulǎrii examenului de admitere la Facultatea de Medicinǎ Dentarǎ din cadrul Universitǎții de Medicinǎ și Farmacie „Carol Davila” va avea loc pe data de 25 mai 2013.


Evenimentul este organizat de cǎtre Liga Studenților la Medicinǎ Dentarǎ București ȋn colaborare cu Facultatea de Medicinǎ Dentarǎ din cadrul UMF „Carol Davila”, iar acesta oferǎ elevilor posibiliatea de a afla care sunt șansele de a fi admiși la una dintre cele mai prestigioase instituții de ȋnvǎțǎmȃnt din țarǎ.
Examenul se va susține pe data de 25 mai 2013, sub atenta organizare a asociației studentești a facultǎții, dar și cu sprijinul și sub ȋndrumarea cadrelor didactice ale disciplinelor de Anatomie, Biochimie și Biofizicǎ, a Decanatului Facultǎții și a Rectoratului Universitǎții de Medicinǎ și Farmacie „Carol Davila” București. Data limitǎ pentru înscrieri este 17 mai 2013, iar pentru a participa la simularea examenului de admitere elevii trebuie sǎ urmeze trei pași: sǎ completeze formularul de ȋnscriere, disponibil aici, sǎ achite taxa de participare ȋn valoare de 60 Ron și sǎ trimitǎ chitanța scanatǎ la adresa de e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Organizatorii reamintesc faptul cǎ ȋnscrierea pe site fǎrǎ trimiterea chitanței scanate nu este validǎ. Mai multe informații, dar și contul ȋn care se va achita taxa de participare gǎsiți pe pagina Ligii Studenților la Medicinǎ Dentarǎ București.


Autor: Lavinia Radu


Citește și:
UMF Carol Davila in parteneriat cu SSMB si LSMDB vor organiza simularea examenului de admitere
Au inceput vizitele la UMF Carol Davila

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP