+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Miercuri, 26 Iunie 2013 09:54

imunologia-transplantuluiȊn cadrul manifestǎrii științifice “Update in Immunogenetics & Histocompatibility”, specialiștii din țarǎ și din strǎinǎtate au abordat cele mai noi teme de interes din domeniul imunologiei de transplant.

 


Conf. dr. Ileana Constantinescu a ținut sǎ mulțumeascǎ, la deschiderea conferinței, specialiștilor care vor lua parte la acestǎ manifestare științificǎ pentru interesul manifestat, dar și Federaţiei Europeane de Imunogenetică (EFI), partener al evenimentului: "Țin sǎ mulțumesc tuturor celor prezenți. Update in Immunogenetics & Histocompatibility este la a patra ediție și reuneşte specialişti de imunologie de transplant din întreaga Europă. Mulțumesc Federaţiei Europeane de Imunogenetică (EFI), o organizație ce a fost inițiatǎ pentru a oferi oamenilor de științǎ din domeniul imunologiei de transplant posibilitatea de a colabora, dar și șansa ca rezultatele sǎ obținute ȋn acest domeniu sǎ fie de o înaltă calitate.”, a declarat conf. dr. Ileana Constantinescu la deschiderea evenimentului.
Astǎzi, dr. Mahmut Carin le va vorbi celor prezenți despre screening-ul și identificarea anticorpilor citotoxici, dr.  Chryssa Papasteriades le va vorbi celor prezenți despre programele de acreditare EFI, dr. Craig Taylor și dr. Irina Evseeva vor aborda aspectele actuale ale transplantului de măduvă osoasă, iar multe alte teme de interes din sfera imunologiei de transplant vor fi  abordate de specialiști precum: conf. dr. Ileana Constantinescu, dr. Andreea Harmer,  dr. Christien Voorter și dr. Svetlana Vojvodic.  Ziua se va ȋncheia cu o cinǎ organizatǎ ȋn Sala Diplomat, la Hotelul Hilton din București.
Manifestarea științificǎ “Update in Immunogenetics & Histocompatibility” este organizatǎ de cǎtre Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” din Bucureşti,  ȋmpreunǎ cu  Centrul de Imunogenetică și Virusologie  din cadrul Institutului Clinic Fundeni şi Federaţia Europeană de Imunogenetică (EFI).


  Autor: Lavinia Radu


Citește și:
Manifestarea stiintifica “Update in Immunogenetics & Histocompatibility" isi deschide astazi portile

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP