+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Vineri, 10 Mai 2013 09:44

umf-carol-davilaAproximativ 1700 de candidați s-au ȋnscris pentru a particpa la simularea examenului de admitere la Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universitǎții de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” din Bucureşti.


Astfel, examenul de simulare care va avea loc pe data de 25 mai 2013 va fi o bunǎ ocazie ca absolvenții de liceu sǎ afle care sunt șansele de a fi admiși la cea mai prestigioasă Universitate de Medicină și Farmacie din țară. Simularea este organizată de  Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti, iar reprezentanții SSMB afirmǎ cǎ examenul are ca scop principal familiarizarea candidaților cu emoțiile examenului de admitere. Mai mult, dupǎ examenul de simulare, candidații vor putea participa la un târg de proiecte al Societǎții Studenţilor în Medicină din Bucureşti, unde vor avea ocazia să schimbe păreri cu studenţii mediciniști. Ȋn sǎptamȃnǎ 13-17 mai vor fi afișate pe pagina oficialǎ a examenului de simulare la Facultatea de Medicină Generală atȃt lista finalǎ cu participanții la examen, cȃt și repartizarea acestora pe sǎli. Mai multe informații despre simularea examenului gǎsiți aici.


Autor: Lavinia Radu


Citește și:
UMF Carol Davila in parteneriat cu SSMB si LSMDB vor organiza simularea examenului de admitere
Simularea examenului de admitere la U.M.F “Carol Davila”

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP