+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Marţi, 16 Iulie 2013 11:50

umf-carol-davilaMai bine de 1500 de candidați s-au ȋnscris deja pentru susținerea examenului de admitere la Universitatea de Medicinǎ și Farmacie “Carol Davila” din București.

 


Deși startul ȋnscrierilor a fost dat ieri, mulți elevi de liceu s-au grǎbit sǎ ȋși depunǎ dosarul, mai ales cǎ mulți dintre aceștia ȋși doresc o carierǎ ȋn domeniul medical. Astfel, ȋn prezent, la Facultatea de Medicinǎ s-au ȋnscris 792 de candidați, dintre care și 12 olimpici. La Facultatea de Medicinǎ Dentarǎ s-au ȋnscris, pȃnǎ ȋn acest moment, 364 candidați, pentru Facultatea de Farmacie și-au depus dosarele 180 elevi de liceu, iar pentru Facultatea de Moaşe şi Asistenţă Medicală au optat 204 de candidați.
Cu toate acestea, numǎrul candidaților este ȋntr-o continuǎ creștere pentru toate cele patru facultǎți ale UMF „Carol Davila” , mai ales dacǎ ținem cont de faptul cǎ astǎzi este cea de-a doua zi a ȋnscrierilor. Universitatea de Medicinǎ și Farmacie “Carol Davila” din București scoate anul acesta la concurs, ȋn cadrul celor patru facultați, un total de 850 de locuri finanțate de la buget, dar și 520 de locuri disponibile la taxǎ.


Autor: Lavinia Radu


Citește și:
Cozi la inscrierea la Facultatea de Medicina din Bucuresti
Au inceput inscrierile pentru admiterea la UMF Carol Davila, pentru anul universitar 2013 – 2014

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP