+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

mediereRedau mai jos un articol redactat de Sarah Malik, mediator din Maryland și absolvent al Facultății de Drept a Universității George Washington.

Citeşte mai mult...
 

relatia parinte copilVarsta copiilor, atunci cand intervine divortul parintilor, pare sa aiba un rol hotarator cand vine vorba despre relatiile parinte-copil mai tarziu in viata.

Citeşte mai mult...
 

cine este mediatorulMediatorul este persona care ȋși ofera cunoștințele și experiența ȋn soluționarea conflictelor, iar pentru a se pozitiona bine ȋn piața se “reinventeaza” la fiecare mediere, ȋn funcție de parți și de obiectul conflictului dintre ele.

Citeşte mai mult...
 

Custodie copilMedierea este una din cele mai bune soluții atunci cȃnd vine vorba de custodia comuna a copilului, procedura prevazuta ȋn  Noul Cod Civil,  care prevede  ca exercitarea autoritații parintești se face de regula ȋn mod egal de catre ambii parinți ai copilului.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 4 din 5

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP