+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

de ce functioneaza mediereaRedau mai jos un articol scris de Michael J. Roberts, mediator profesionist implicat in solutionarea litigiilor din Statele Unite ale Americii.

Citeşte mai mult...
 

avantaje mediereRedau mai jos un articol redactat de Michael Toebe, specialist in managementul conflictelor ce deserveste intreprinderile si persoanele fizice in mod strategic, obtinand o intelegere mai profunda a conflictelor si a disputelor.

Citeşte mai mult...
 

rolul mediatoruluiRolul unanim acceptat al mediatorului este cel al facilitatorului / catalizatorului comunicării și a unui facilitator al negocierii.

Citeşte mai mult...
 

cum functioneaza mediereaVa invit mai jos sa cititi recenzia cartii intitulata “Cum functioneaza medierea”, recenzie conceputa de F. Peter Phillips, arbitru comercial și un mediator cu o experiență substanțială care oferă consultare privind gestionarea litigiilor de afaceri pentru companii din întreaga lume.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 2 din 5

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP